Telefoon:

+31629188864

Jan de Timmerman Timmerbedrijf Klusjesman Woodworker Tiel JDTT Nederland Koelemeijer

Portfolio

Divider

Tussenwand

Tussenwand Zolder

Voor een klant heb ik een tussenwand gemaakt om de ruimte op te delen in meerdere ruimtes. De wand is geïsoleerd met warmte / geluidsisolerend materiaal. Het houten regelwerk is later bekleed met OSB en gips en is daarna gestuukt.

Aftimmeren woning

Aftimmeren Woning

Tijdens het aftimmeren van een woning word de stijl bepaald. Bij dit restauratieproject is de klassieke stijl teruggebracht in de woning. Naar wens van de klant heb ik sierlijsten, plinten, vensterbanken en koplatten geplaatst. Dit heeft een mooi resultaat opgeleverd.

Afdakje voordeur

Afdakje voordeur

Het oude afdakje was helemaal verrot. De oude dakbedekking was niet meer waterdicht. Ik heb hier een nieuw afdakje gemaakt en deze bekleed met Trespa.

Dakconstructie

Dakconstructie

Bij deze restauratie opdracht voor een vastgoedbedrijf ben ik bezig geweest met het uitvlakken van de dakconstructie. Tussen de houten regels komt warmte / geluidsisolatie. Het houten regelwerk is later bekleed met OSB en gips en is daarna gestuukt.

Boekenplanken

Boekenplanken

Deze boekenplanken zijn op maat gemaakt op de werkplaats en blind bevestigd zodat er geen schroeven te zien zijn. De klant wilde de planken zo geplaats hebben dat de subwoofer er onder paste. De kleur van de planken is hetzelfde als die van de muur. Hierdoor passen de planken mooi in het interieur.

Kast in gang

Kast in gang

Een van de opdrachten die ik heb gemaakt is deze kast. De kast is passend gemaakt en past bij de kast in de keuken. Voor deze klant heb ik ook een nieuwe keuken geplaatst.

Tuinhuisje

Tuinhuisje

Dit tuinhuisje is gemaakt van de duurzame houtsoort Red Cedar. Het huisje is gemaakt in opdracht van een klant uit Amsterdam die een opbergplek nodig had om tuingereedschap in op te bergen. De kleuren zijn grachten groen en Amsterdams wit.

Plantentafeltje

Plantentafeltje

Links op de foto is het voorbeeld wat ik van de klant had gekregen. Rechts op de foto ziet u het tafeltje wat ik heb gemaakt. De klant wilde een tafeltje in de zelfde stijl en houtsoort hebben. Alleen de hoogte moest anders worden. Naar wens van de klant is dit het resultaat geworden.

Bas cabinet

Bas cabinet

Op aanvraag van een muzikant heb ik een bas cabinet gemaakt. Boven op de foto ziet u een bas versterker van het merk Roland. Onder op de foto ziet u de door mij gemaakt sub-kast. De lengte en breedte komen overeen met de versterker zodat deze mooi op elkaar passen. De kast zorgt voor extra laag tijdens repeteren en optredens.